Σχετικά με μας

Παιδότοπος Lalaland
  • Ο χώρος που ενώνει κάθε παιδί

    Για όλους όσους μας γνωρίζουνε καλά, η δημιουργία ενός παιδότοπου δεν ήταν ένα νέο που τους ξάφνιασε, καθώς αρκετά χρόνια πριν ακόμα γίνουμε οι ίδιοι γονείς ξέραμε πολύ καλά πως αυτό θέλαμε να κάνουμε και να καλύψουμε αυτό το κενό στην πόλη μας.
    Όταν τελικά βρέθηκε μπροστά μας η ευκαιρία, δεν την αφήσαμε να χαθεί και κάπως έτσι το όραμα μας έγινε πραγματικότητα. Το LaLaLand πήρε σάρκα και οστά στα τέλη Μαρτίου του 2019 όπου και άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας. Ένας χώρος ο οποίος στοχεύει να συνδυάσει την ασφαλή διασκέδαση των παιδιών καθώς και την ευχάριστη παραμονή των συνοδών τους.
    Σε έναν χώρο συνολικά 500τμ υπάρχει ο παιδότοπος ο οποίος αποτελείται από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για πολύ μικρές ηλικίες (πάρκο bebe), μια μεγάλη διώροφη παιχνίδι κατασκευή, ένα διπλό επαγγελματικό τραμπολινο καθώς και πολλά θεματικά παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια και ο εξοπλισμός είναι ελεγμένα και πιστοποιημενα από την ΕΒΕΤΑΜ και πληρούν όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-7 και ΕΛΟΤ ΕΝ 71.
    Δίπλα ακριβώς υπάρχει μια αίθουσα #disco#. Ντισκομπαλες, φωτορυθμικα και μουσική συνδυάζονται και δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά να επιλέξουν τα τραγούδια που θέλουν να ακούσουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν αλλά και άφθονο χώρο για να παίξουν και να διασκεδάσουν.